Din hjälp till en vackrare trädgård

En vacker trädgård är en plats för avkoppling och njutning. Men att skapa och underhålla den kan vara en utmaning. Vi erbjuder en rad tjänster för att hjälpa dig förvandla din trädgård till en frodig oas. För att kunna erbjuda den bästa lösningen har vi delat upp våra tjänster i fyra huvudområden: rådgivning, anläggning, skötsel och trädgårdsdesign.

Rådgivning

Vi börjar med att erbjuda professionell rådgivning för att förstå dina specifika behov och önskemål. Vår expertis täcker allt från växtval och jordförbättring till bevattningslösningar och skadedjursbekämpning. Genom att arbeta nära dig  utvecklar vi en plan som passar just din trädgård.

Anläggning

När planen är klar tar vi hand om anläggningen av din trädgård. Detta inkluderar allt från markarbete och plantering till installation av stigar, uteplatser och bevattningssystem. Vi använder högkvalitativa material och beprövade tekniker för att säkerställa att din trädgård blir både vacker och hållbar.

Skötsel

För att din trädgård ska fortsätta att blomstra erbjuder vi regelbunden skötsel. Våra tjänster inkluderar gräsklippning, beskärning, gödsling och ogräsbekämpning. Vi ser till att din trädgård alltid är i toppskick, så att du kan njuta av den utan bekymmer.

Trädgårdsdesign

Vår designservice hjälper dig att skapa en trädgård som är både estetiskt tilltalande och funktionell. Vi tar hänsyn till dina preferenser, livsstil och de naturliga förutsättningarna för att skapa en harmonisk utemiljö. Oavsett om du vill ha en modern trädgård eller en klassisk oas, kan vi förverkliga din vision.

Pris och kontakt

Våra tjänster är anpassade efter dina behov och budget. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar. För att få en offert eller boka en konsultation, kontakta oss via vår hemsida eller ring oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa din drömträdgård.

Välkomna till Fariba o Hamed med familj