Gårdsförsäljning - självplock grönsaker
Självplock gurka o tomat - gårdsföfrsäljning

Sortiment i vår handelsträdgård

Välkommen till Gullpsspång’s Handelsträdgård där du hittar ett brett sortiment av växter och trädgårdsprodukter som förvandlar din trägdård och uteplats till en grön oas. Vi erbjuder allt från prunkande perenner och färgsprakande ettåriga växter till robusta buskar och magnifika träd. Vårt utbud innefattar även en mängd olika krukväxter, som ger liv och färg till både inomhus- och utomhusmiljöer.

Förutom växter erbjuder vi ett omfattande sortiment av trädgårdstillbehör som jord, gödsel, krukor och bevattningssystem. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa att dina växter får den bästa möjliga vården och förutsättningarna för att trivas.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller nybörjare, står vårt kunniga team redo att ge dig råd och tips för att skapa och underhålla din drömträdgård. Kom och utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av naturens skönhet i vår handelsträdgård.

Välkomna till Fariba o Hamed med familj

Anlita vår trädgårdsmästare Hamid

Att ha en blomstrande trädgård året runt kan kännas som en utmaning, men med rätt planering och några enkla steg kan du förvandla din trädgård till en frodig oas oavsett säsong.

För att skapa en trädgård som blomstrar året runt, börja med noggrann planering. Inkludera växter som blommar vid olika tider på året. Tidiga vårblommor som tulpaner och narcisser ger färg i början av säsongen, medan rosor och lavendel förgyller sommaren. Under hösten kan krysantemum och aster stå för skönheten, medan vintergröna växter som järnek och buxbom behåller sin färg och struktur under vintermånaderna.

Söndagsöppen handelsträdgård

09.00 – 15.00 – Välkomna!